Algemene Voorwaarden

​Geachte klant,

Bij het maken van een reservatie bij Maison Lo, legt u een tijdsblok vast in mijn agenda.

Deze tijdsblok staat speciaal voor u geblokkeerd. Ik hou deze tijdsblok speciaal voor u vrij waardoor andere klanten langer moeten wachten op een beschikbare tijdsblok voor hun behandeling.

Al te vaak wordt ik echter geconfronteerd met last-minute annulaties van afspraken (gereserveerde tijdsblokken) en dit om allerlei uiteenlopende redenen.

Niet alleen worden andere klanten hierdoor benadeeld, doordat ze langer moeten wachten, maar iedere annulatie betekent voor mij en mijn zaak een verlies aan inkomsten.

Daarom zal er vanaf 1 maart 2019 een nieuw reservatiesysteem met aangepaste reservatievoorwaarden ingevoerd worden.

Voor iedere gemaakte afspraak krijgt u een bevestigingsmail met een betalingsuitnodiging.

De gereserveerde behandeling dient uiterlijk 1 week voor de afspraakdatum, door overschrijving op onze rekening betaald te worden.

Wanneer deze betaling niet heeft plaatsgevonden, 1 week voor de ingeplande behandelingsdatum, behoudt Purevy zich het recht voor om de gemaakte afspraak zelf te annuleren en deze tijdblok opnieuw in te vullen.

Uiterlijk 1 week voor de behandelingsdatum kan u uw gemaakte afspraak afzeggen of verplaatsen.

Bij annulaties binnen de laatste week en de laatste 48u voorafgaand aan de geboekte afspraak wordt het betaalde voorschot omgezet in een waardebon die enkel gebruikt kan worden voor de aankoop van Babor-producten. Deze waardebon kan niet gebruikt worden voor de betaling van uw volgende afspraak.

Bij annulaties binnen de 48u vervalt het betaalde voorschot integraal.