Beauty Atelier

Er goed uitzien, dat geeft je een goed gevoel. En eigenlijk is dat helemaal niet zo moeilijk... Ontdek kleine verzorgingsgeheimen met een grote impact. Of laat je professioneel verwennen met gespecialiseerde technieken. Purevy geeft je persoonlijk verzorgingsadvies op maat, terwijl je heerlijk kan ontspannen... om dan stralend en supergoedgezind naar buiten te stappen!

Purevy (Thielens Evy) is erkend als Babor Excellence Instituut. Om aan dit kwaliteitskeurmerk te voldoen wordt gekeken naar cosmetische expertise, product know how en professionele ambiance inclusief hygiëne.

Het certificaat wordt op meerdere niveaus gegeven waarvan excellence Instituut het hoogste is.

Gelaat

Crèmebehandelingen

Wij gunnen uw huid precies datgene, wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij haar met de producten uit de serie van Babor Cosmeceuticals. Uitgebreide verzorgende gelaatsbehandeling afgestemd op uw huidbehoeften.
Preventie tegen vroegtijdige huidveroudering, Effectieve opname van de werkstoffen.

Meer info

Apparatieve behandelingen

Groeiende eisen en wensen van de klanten maken in veel gevallen de inzet van zinvolle, apparatieve methoden binnen een cosmetische behandeling onvermijdelijk.
Om deze reden biedt Purevy u de volgende apparatieve technologieën aan, om behandelingsresultaten werkzaam te ondersteunen en te versterken!
Neem snel een kijkje in de wondere wereld van apparatuur.

Meer info

Lichaam

Ontharingen

Bij Purevy werken wij met verschillende methoden van ontharingen. Deze zijn afgestemd op het huidtype. Naast het traditioneel ontharen met hars, werken we ook met suikerontharing en permanente laserontharing.

Meer info

Relax

Massages

Bij Purevy in Limburg bieden we verschillende lichaamsmassages aan. Van de gewone relaxatiemassages, hot stone massages tot cupping, bij Purevy bent u op het juiste adres.

Meer info

Lichaampspakkingen

Sinds een aantal jaren zijn de lichaamspakkingen opnieuw in opkomst en in een modern wellness-jasje gestoken. Ontdek snel hoe je van een droge huid afraakt…

Meer info