Microneedling

Afspraak maken
Micro-needling

Cosmetische micro needling

Micro-needling

Behandeling met dieptewerking en een resultaat met langdurig effect.

 • Verstrakking van de huid
 • Toename van de stevigheid
 • Het gladmaken van grove poriën
 • Frisheid en revitalisering
 • Duidelijk rimpelreductie
 • Opvulling van rimpels

Micro Needling?

Wat is Cosmetische Micro Needling?

​De cosmetische Micro Needling is een behoedzame anti-aging behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals hyaluronzuur beter in de huid te brengen. De huid vormt aan de oppervlakte van nature een beschermingslaag tegen invloeden van buitenaf. Deze laag bemoeilijkt het indringen van anti-aging werkstoffen in de diepte van de huid.

Met behulp van steriele wegwerpnaalden wordt de huid tijdens de Micro Needling aan het oppervlakte geperforeerd om haar voor anti-aging werkstoffen meer doorlaatbaar te maken en geselecteerde werkstoffen precies daar in de huid te brengen waar ze het grootste nut hebben.

Tegelijkertijd worden door de perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, wordt de doorbloeding verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd.

De behandeling is vrijwel pijnloos, omdat alleen de bovenste huidlaag geperforeerd wordt, die voor het grootste deel uit hoornschilfers bestaat.

Wat is Cosmetische Micro Needling?

BABOR TECH Micro Needling

BABOR TECH Micro Needling

Hoe reageert de huid op de BABOR TECH Micro Needling behandeling?

De huid reageert onmiddellijk op de Micro Needling behandeling met een matige tot intensieve roodkleuring, zoals bij een zonnebrand. Ook is een branderig gevoel en een lichte zwelling een heel normale respons, zelfs gewenste huidreactie, die uiterlijk na 1 - 2 dagen vermindert.

Nadat de roodkleuring verminderd is, kan in afzonderlijke gevallen bij bijzonder intensief bewerkte huiddelen een lichte korst ontstaan. Ook dit is een absoluut gewilde en ingecalculeerde reactie van de huid.
De huid heeft na de behandeling 2 - 3 dagen nodig om te regenereren. U bereikt optimale behandelingsresultaten, wanneer u gedurende deze tijd extra prikkels vermijd zoals:
Tijdens de gehele behandelingskuur alsmede 2 - 3 weken daarna moet er overdag een zonbescherming (DERMA CELLULAR Ultimate Protecting Balm SPF 50) worden aangebracht.
Optimale resultaten met de BABOR Micro Needling behandelingen bereikt u in principe altijd bij het inacht nemen van een complete behandelingskuur van ca. 6 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen.
Voor het bereiken van optimale behandelingsresultaten is het naleven van een concreet verzorgingsplan voor thuis een basisvoorwaarde. Houdt u zich vooral aan de verzorgingsaanbevelingen van uw schoonheidsspecialiste!
Een lichte make-up kan al op dag 2 weer worden aangebracht.
Let op! zonbescherming (DERMA CELLULAR Ultimate Protecting Balm SPF 50)!

Waar moet men op letten na de BABOR TECH Micro Needling behandeling?

 • een verblijf in de zon of in het solarium
 • sterk transpireren (saunabezoeken)
 • bezoeken aan het zwembad
 • abrasieve of chemische peelings
 • ontharing op de behandelde plaatsen
 • zelfbruiner

Kuurbehandelingsaanbevelingen

Verzorging thuis na de Micro Needling

 • Dag 1 (dag van de Micro Needling) -DERMA CELLULAR Ultimate Calming Serum meerdere malen per dag naar behoefte.
 • Dag 2-3 - DERMA CELLULAR Ultimate Calming Serum+ dag-/nachtcrème overeenkomstig het advies van de schoonheidsspecialiste
 • Dag 4 tot aan de vervolgbehandeling - Serum overeenkomstig het advies van de schoonheidsspecialiste + dag-/nachtcrème overeenkomstig het advies van de schoonheidsspecialiste.

Kuur van 6 behandelingen (gelaat, hals en decolleté)

€ 900

​Een kuur van 6 behandelingen met een tussenpauze van 2 weken voor een optimaal resultaat met gratis een calming serum ter waarde van € 74 en een dagcrème.

Afspraak maken

Gelaat, hals, decolleté

€ 150

Behandeling van ca. 90 min.

 • DERMA CELLULAR Ultimate Calming Serum verplicht te gebruiken de eerste dagen na de behandeling.

Afspraak maken

Kuur van 6 gelaatsbehandelingen

€ 750

​Kuur van minstens 6 behandelingen met een tussenpauze van 2 weken voor een optimaal resultaat met gratis een calming serum ter waarde van € 74

Afspraak maken